Jeg har Bachelorgraden i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Grimstad, og holder for tiden på med mastergraden på Universitetet i Agder (Kristiansand). Skriving om økonomi er hobbyen min, derfor denne bloggen.

Etter endt utdannelse håper jeg på å kunne fortsette med skrivingen, helst som journalist innen økonomi. En jobb i Dagens Næringsliv eller Finansavisen er kanskje litt ambisiøst til å begynne med. De velger nok blant de bedre økonomijournalistene, men på sikt er det noe slikt jeg håper på. På sett og vis blir da denne bloggen en del av min CV.

Det betyr at jeg må skrive både bra, og om noe som er relevant og brukbart for de som gidder lese artiklene mine.

Innimellom kommer jeg til å undersøke nettsidens statistikk for å se hvilke artikler dere lesere bruker mest tid på- Tidsbruk betyr som regel at artikkelen var nyttig på et eller annet vis.

Teksten vil for det meste handle om privatøkonomi. Lån og lånebetingelser, ulike spareformer, ulike investeringsformer for småsparere, familieøkonomi og slike ting. Noen artikler blir rene nyhetssaker, men innenfor hovedtemaet økonomi selvsagt. Det kan være nye bankprodukter, spareprodukter, lover og regler som har innvirkning på privatøkonomien (for eksempel endringer i skattereglene) og så videre.

Som student har jeg nok å henge fingrene i. Likevel kommer jeg til å prøve å holde bloggen oppdatert jevnlig.